2022/06/15

Äntligen är Com4VA tillbaka – hjälp oss att planera inför återkomsten

Com4VA är Vixors uppskattade kundevent som bjuder på ett fullspäckat program. Skickliga föreläsare delar med sig av branschnyheter och fördjupande kunskaper. Deltagarna får möjlighet att utbyta erfarenheter kollegor emellan och eventet avslutas med en uppsluppen middag i storslagen miljö.

Som vi har längtat, efter två års påtvingad frånvaro är det äntligen dags för en ny upplaga av Com4VA – årets viktigaste branschdag enligt många, äger rum torsdag 29 september. Vi jobbar för fullt med att sätta ihop ett spännande program som både informerar och inspirerar. De allvarliga omvärldshändelserna som pågår just nu innebär att vårt koncept gällande säkra nät är högintressant. Både politiker och militära experter menar att vi sannolikt kommer att utsättas för fler cyberattacker mot samhällsviktiga verksamheter. Så räkna med att säkerhet kommer att dominera även årets Com4VA. Men som alltid kommer vi att försöka krydda med något som sticker ut från sådant vi normalt inte diskuterar i VA-sammanhang. På kvällen blir det god mat & dryck samt mingel med branschkollegor, precis som vanligt.

Snälla, kom in med intresseanmälan så fort som möjligt
Vi vet att intresset för Com4Va är stort, framför allt med tanke på att det var ett tag sedan sist. För att vi ska ha möjlighet att boka upp rätt antal hotellrum ber vi allra ödmjukast om din hjälp – stäm av med dina kollegor och hör av dig så fort som möjligt med besked om hur många som kommer från er. Pris 3 300:-/person.

Mejla till com4va@vixor.com eller slå Ulf Petersson en signal på 0705-21 47 85.

Stort tack för hjälpen – vi ses den 29 september i ett soligt Göteborg.