Allt du behöver
veta och lite till

Vi har över tjugo års erfarenhet av att skapa trådlös kommunikation och infrastruktur. Via vårt nätverk av samarbetspartners finns vi runt om i hela landet. Vi är ett kunskapsföretag som löser kundernas problem. Bred och djup kunskap om trådlös teknik innebär att vi alltid hittar rätt lösning.

Kan man trivas i en bransch som nästan ingen begriper sig på?

När vi säger att vi jobbar med trådlös kommunikation är det många som ser frågande ut. Å ena sidan är frekvenser, koordinater, radiolänkar, redundans och full duplex komplexa begrepp som kan kännas lite luriga att ta till sig. Å andra sidan händer det att vi får höra att det här med radiokommunikation inte är särskilt märkvärdigt över huvud taget, trådlös utrustning går ju faktiskt att köpa i närmsta elektronikbutik. Tro nu inte att vi tar åt oss av fördomar och missuppfattningar. Tvärt om – vi blir bara ännu mer taggade att visa fördelarna med trådlös kommunikation.

Professionell utrustning för yrkesmässig användning

När vi diskuterar trådlös kommunikation handlar det om professionell utrustning som säkerställer och effektiviserar affärskritiska processer. Dessutom har radioutrustningen utvecklats kraftigt de senaste åren. I dag är trådlös kommunikation starkare, snabbare och säkrare än någonsin. Därför spelar det ingen roll om det handlar om korta eller långa avstånd, små eller stora ytor, lite eller mycket data. Oavsett förutsättningar ser vi till att du får ett system som är exakt anpassat efter dina behov.

Vi är med från början till slut

Vi jobbar i nära samråd med våra uppdragsgivare. Men när vi väl vet vad som krävs för att lösa ett kommunikationsproblem vill vi gärna ta över taktpinnen. Det innebär allt från rådgivning och projektledning, till myndighetskontakter, montering och driftsättning. Kort sagt – ett totalansvar från start till mål.

Trots att vi är få kan vi snabbt bli väldigt många

Nya tankar och idéer hjälper oss flytta fram positionerna och spetsa vårt erbjudande ytterligare. Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk av olika samarbetspartners som var och en tillhör eliten inom sitt verksamhetsområde. Vid behov kan vi sätta ihop ett handplockat lag som kan ta sig an stora och komplexa uppdrag.

Medlem i branschorganisationer

Tillsammans med andra aktörer bildade vi branschorganisationen Föreningen trådlös bredbandsinfrastruktur (Ftbi). Syftet är att öka kunskapen om samhällsnyttan samt de tekniska- och ekonomiska fördelarna med den nya generationens trådlösa infrastruktur. Ftbi är öppen för nya medlemmar. Dessutom är vi medlemmar i Näringslivets Säkerhetsdelegation (NSD) och Instrumenttekniska föreningen (itf).

Sidor vi gillar

Vi är inte ensamma om att vilja snabba på utbyggnaden av bredband på lands- och glesbygden. Gå gärna in och ta del av vad andra aktörer tycker och tänker i ämnet.

omoss-pagepic

Mikrovågslänk snabbar på bredbandsutbyggnaden

Via den nya generationen mikrovågslänk kan alla som bor och verkar på landsbygden få lika bra bredbandsuppkoppling som i storstäderna. På så vis minskar den digitala klyftan och gör det möjligt för alla i hela landet att ta del av den digitala välfärden.