Trådlös kommunikation behövs nästan överallt

Endast fantasin begränsar den trådlösa kommunikationens användningsområden. Därför jobbar vi med kunder inom en rad olika branscher. Vi har tagit fram finurliga och effektiva lösningar för kommunala bolag och förvaltningar, statliga verk, industriella bolag inom olja och raffinaderi, fastighetsbolag, företag inom bevakning och säkerhet, automation och facility management.


Warning: Use of undefined constant page - assumed 'page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/e/0/e0e43aa6-1a0a-4c78-b355-4838460537b6/vixor.com/public_html/wp-content/themes/vixor/branscher.php on line 54

Kommun

Som ansvariga för viktiga samhällsfunktioner ställer kommunerna stora krav på sina verksamheter. Vi har levererat lösningar för IT-, VA- och elnäts-kommunikation till ett stort antal kommuner.

Kommun

Säkerhet

Vi lever i en hotfull värld där både människor, verksamheter och egendom kan fara illa. Därför är kraven på säkerhet större än någonsin. För företag med kritiska flöden av varor och tjänster handlar säkerhet om bevaka konkurrenskraft och marknadspositioner. För personalen handlar säkerhet om en trygg arbetsplats.

Säkerhet

Flyg

Flygplatser har många tekniska system för olika verksamheter. Vi har gjort ett flertal installationer för flygplatser med mycket goda resultat.

Flyg

Hamn

Hamnar är högeffektiva logistikområden med stora mängder gods och rörelser. Vi har levererat system inom IT, el-, säkerhets- och fastighetsapplikationer för hamnar.

Hamn

Fastighet

Det spelar ingen roll om det handlar om kontor, kommersiella fastigheter eller bostadshus - effektiv fastighetsförvaltning handlar om att leva upp till höga krav på driftsäkerhet, prestanda och övervakning. Allt för att få ökat driftnetto och nöjda hyresgäster.

Fastighet

Mikrovågslänk snabbar på bredbandsutbyggnaden

Via den nya generationen mikrovågslänk kan alla som bor och verkar på landsbygden få lika bra bredbandsuppkoppling som i storstäderna. På så vis minskar den digitala klyftan och gör det möjligt för alla i hela landet att ta del av den digitala välfärden.